The Storyals Product Guide

Does your organization have Microsoft 365?

Storyals training is currently available only for Microsoft 365.

How many people are you looking to train?

Storyals is designed for organizations with a minimum of 20 users. Contact us if you are looking for training for a smaller team.

Are you looking for e-learning, instructorled training or a combination of both?

Storyals offers a combination of e-learning and instructor-led training, for the most costeffective and impactful results. Learn more about what Storyals training is all about here or contact us directly.

What system would you like to use for the training?

Select your user range.

Webinar: Dags att prata SharePoint!

Event Date: 
14 March - In Swedish

Vill du ta del av webbinariumet on-demand? Klicka här!

 

SharePoint är en guldgruva för att dela och synliggöra information, göra det begripligt och leverera information till olika målgrupper på ett enkelt sätt. I det här webbinariet visar vi hur SharePoint kan användas för att effektivisera och jobba smartare. Det är helt enkelt dags att prata SharePoint!

Vi visar också vilka mervärden ni kan skapa i samverkan med andra kraftfulla verktyg såsom lärplattformen LMS365 och Microsoft 365:s övriga appar. Investera i det ni redan har, återanvänd informationen ni redan har och gör lärandet och kontinuerlig kompetensutveckling möjligt för alla på ett enkelt sätt.

Camilla Ahlstedt från Storyals och Fredrik Lindeberg från Addovation Sweden AB leder er genom en matnyttig och intressant diskussion om hur man kan arbeta mer effektivt med de digitala redskap ni redan har tillgång till i er organisation.

Passa också på att ställa frågor då dessa ledande experter på området har svar på det mesta som rör den digitala moderna arbetsplatsen!

Anmäl dig kostnadsfritt redan idag!

 

Kan inte just det här datumet? Anmäl dig då via samma formulär i alla fall. Vi skickar det inspelade webbinariet i efterhand så kan du se det on-demand.

 

LMS365 and Storyals logo

 


Talare

Camilla Ahlstedt I © Storyals

Camilla Ahlstedt

Produktivitetsexpert, Storyals

Camilla är en av Sveriges ledande experter på Microsoft 365 och LMS365 med lång erfarenhet av digital transformation och lärande. Hon vägleder organisationer i hur man implementerar moderna verktyg för att stärka samarbete, kommunikation och kompetensutveckling.

Fredrik Lindeberg_circle

Fredrik Lindeberg

Thought Leader Modern Workplace, Addovation Sweden AB

Fredrik arbetar med lösningar för samarbete, dokument- och informationshantering baserat på Microsoft 365. Han har erfarenhet som lösningsarkitekt och utbildare och är alltid redo att utforska och dela nya möjligheter inom den moderna arbetsplatsen. Han delar också frikostigt med sig av tips och tricks på sin LinkedIn-profil.

Get Storyals updates in your inbox!

Never miss any Storyals updates, blogs or events. Get them straight into your email - sign up today!

We would love to hear from you!