The Storyals Product Guide

Does your organization have Microsoft 365?

Storyals training is currently available only for Microsoft 365.

How many people are you looking to train?

Storyals is designed for organizations with a minimum of 20 users. Contact us if you are looking for training for a smaller team.

Are you looking for e-learning, instructorled training or a combination of both?

Storyals offers a combination of e-learning and instructor-led training, for the most costeffective and impactful results. Learn more about what Storyals training is all about here or contact us directly.

What system would you like to use for the training?

Select your user range.

Webinar: Digital utveckling & lärande för den moderna arbetsplatsen

Event Date: 
10 October, 2023 - In Swedish

Kl. 10 - 11
Webbinariumet hålls online via Microsoft Teams

Kontinuerligt lärande blir en allt viktigare fråga för organisationer och företag, inte minst när det gäller att hänga med i den allt snabbare tekniska utvecklingen. 

Nu samlar vi några av Sveriges ledande experter på området för ett samtal om framtidens digitala lärande, det moderna arbetets många utmaningar och den allt snabbare tekniska utvecklingen.  

Vi fortsätter diskutera inom ämnet ”Digitalt lärande” och det här webbinariumet tar vid och utvecklar samtalet vi inledde i våras under rubriken Rusta er för framtiden - Stärk ert digitala lärande. Du kan se det webbinariumet on-demand genom att följa länken. (Ett tips är att det faktiskt går alldeles utmärkt att bara lyssna på samtalet medan du gör annat!)

 

Så hur ska vi hinna med att lära oss allt? Vad kommer AI:s inträdande att innebära? Är din organisation AI-redo? Och hur kan digitala strategier hjälpa den enskilde medarbetaren?

Camilla och magnus

Webbinariumet leds av Camilla Ahlstedt, Expert på Microsoft 365 & LMS365, med mångårig erfarenhet av att arbeta med digitalt lärande inom offentlig sektor. Med sig har hon kollegan Magnus Jungbeck, samt en erfarenhetspanel bestående av några av Sverige främsta experter på området; Mattias Netz från Atea Sverige, Maria Dahlborg från Utbildningsförvaltningen Haninge kommun, samt Fredrik Lindeberg från Addovation Sweden AB. En närmare presentation av panelen finns längre ner på sidan. 

Missa inte detta inspirerande och matnyttiga webbinarium, där du får möjlighet att både lyssna in, ställa frågor och diskutera den digitala arbetsplatsen - och det helt nya sättet att arbeta - med Sveriges ledande experter. 

Anmäl dig till webbinariumet kostnadsfritt via formuläret!

Vill du lyssna på webbinariumet on-demand istället? Anmäl dig då i alla fall så delar vi länken till inspelningen i efterhand!

Anmäl dig här!


Erfarenhetspanelen består av

Mattias Netz_circle

Mattias Netz

Produktivitetskonsult, Atea Sverige

Sedan 2009 har Mattias genomfört över 1000 kurser, främst inom Microsoft 365. Han brinner för digitalisering, lärande och struktur. "Jag tror det finns en enorm potential ute i våra kommuner, företag och organisationer. Men utvecklingen skapar också en större distans, mellan de som vill och måste ta till sig och de som inte vill eller hinner."

Maria Dahlborg_circle

Maria Dahlborg

Tf. Bitr. chef Enheten för pedagogisk & digital utveckling, Haninge kommun

Maria har med över 17 år inom svenskt utbildningsväsende en gedigen erfarenhet inom pedagogik, lärande och digitalisering. Som digitaliseringsstrateg har hon alltid ett starkt fokus på digitalt lärande och utveckling inom skolan. "Genom strategiskt arbete kan vi göra skillnad och hitta en balans, för att kunna hänga med den tekniska utvecklingens snabba framfart."

Fredrik Lindeberg_circle

Fredrik Lindeberg

Thought Leader Modern Workplace, Addovation Sweden AB

Fredrik arbetar med lösningar för samarbete, dokument- och informationshantering baserat på Microsoft 365. Han har erfarenhet som lösningsarkitekt och utbildare och är alltid redo att utforska och dela nya möjligheter inom den moderna arbetsplatsen. Han delar också frikostigt med sig av tips och tricks på sin LinkedIn-profil.

Get Storyals updates in your inbox!

Never miss any Storyals updates, blogs or events. Get them straight into your email - sign up today!

We would love to hear from you!