The Storyals Product Guide

Does your organization have Microsoft 365?

Storyals training is currently available only for Microsoft 365.

How many people are you looking to train?

Storyals is designed for organizations with a minimum of 20 users. Contact us if you are looking for training for a smaller team.

Are you looking for e-learning, instructorled training or a combination of both?

Storyals offers a combination of e-learning and instructor-led training, for the most costeffective and impactful results. Learn more about what Storyals training is all about here or contact us directly.

What system would you like to use for the training?

Select your user range.

Copilot, Teams telefoni och framtidens arbetsplats

Event Date: 
21 February 2024 - In Swedish

Kl. 9-11.30
Frukostseminarium i Microsofts lokaler på Regeringsgatan 25 i Stockholm.

Microsoft Telia Storyals logos

 

Välkomna till detta frukostseminarium med några av Sveriges ledande experter inom Copilot, Teams telefoni och framtides arbetsplats. Lär dig mer om hur dessa kraftfulla AI-genererade verktyg revolutionerar och omformar vårt sätt att arbeta. Vilka möjligheter de erbjuder och hur de kan hjälpa oss både skapa, optimera och automatisera olika typer av arbetsuppgifter.

Hör Ulrika Hedlund från Storyals prata om vad som krävs för att ni som organisation ska kunna rulla ut och ställa om till en än mer digital arbetsplats. Vad behöver förberedas och finnas på plats, och vilket stöd behöver personalen för att kunna arbeta effektivt med dessa nya verktyg i sin arbetsvardag?

Microsoft Teams har över 300 miljoner aktiva användare världen över. Med Telia Operator Connect blir det nu möjligt att integera all er kommunikation genom att samla allt på en och samma plattform. Operator Connect ger er möjligheten att  hantera allt från samtal, chatt och video direkt i Teams. Lyssna till Daniel Pärlfjärd från Telia som berättar hur ni lyckas med telefoni i Teams, samt William Ridderström från Microsoft, som berättar om trenderna och synergierna företag får med Teams-telefoni både i Sverige och globalt.

 

Agenda
9.00 -9.30   Registrering & frukostmingel
9.30-10   Den moderna mobila arbetsplatsen
10.15 -10.45   Telefoni i Teams
11.00 -11.30   Copilot 

Vi har nu stängt anmälan till det här eventet. 
Mejla oss om du vill bli uppsatt på väntlistan. 

 

Microsoft Telia Storyals logos

 


Talare

Ulrika Hedlund Regional Director

Ulrika Hedlund

VD & Produktivitetsexpert, Storyals

Ulrika är en av världens främsta experter på Microsoft 365 och Microsoft Teams. Hon är grundare av Storyals och ofta anlitad som talare och debbatör inom frågor om digitalisering, produktivitet i arbetslivet och ny teknik.

William Ridderström Microsoft

William Ridderström

Sr. Customer Success Manager – Converged Communications, Microsoft

William har en bred bakgrund inom telekom och är bl.a. specialiserad på Teamstelefoni. Han har arbetat med kunder baserade både i Sverige och globalt, där han hjälpt dem i deras digitaliseringsresor och integrerat telefoni i Teams.

Daniel round speaker photo

Daniel Pärlfjärd

Sr. Collaboration Advisor & MCT, Telia

Daniel jobbar på Telia som teknisk rådgivare inom digitalt samarbete och kommunikation. Han brinner för nya sätt att effektivisera vardagen och delar ofta med sig av sin kunskap som uppskattad talare på olika event.

Get Storyals updates in your inbox!

Never miss any Storyals updates, blogs or events. Get them straight into your email - sign up today!

We would love to hear from you!