The Storyals Product Guide

Does your organization have Microsoft 365?

Storyals training is currently available only for Microsoft 365.

How many people are you looking to train?

Storyals is designed for organizations with a minimum of 20 users. Contact us if you are looking for training for a smaller team.

Are you looking for e-learning, instructorled training or a combination of both?

Storyals offers a combination of e-learning and instructor-led training, for the most costeffective and impactful results. Learn more about what Storyals training is all about here or contact us directly.

What system would you like to use for the training?

Select your user range.

Rusta er för framtiden - stärk ert digitala lärande

Event Date: 
May 16, 2023 - In Swedish

Kl. 10 - 11
Webbinariumet hålls online via Microsoft Teams

Att satsa på utveckling och lärande för sin personal är alltid en god investering - inte minst i tider som dessa. På det här webbinariumet pratar vi om fördelarna med ett digitaliserat lärande. 

Hur det kan hjälpa dig och din organisation hålla er uppdaterade och ajour, både internt och externt. Hur ni kan nyttja ny AI-teknik och digitala lärplattformar för att kompetensutveckla era medarbetare. Men också nyttja redan existerande resurser och verktyg i Microsoft 365 för att dela kunskap. 

Vi lever just nu i en minst sagt omvälvande tid - med både stora ekonomiska utmaningar och ny banbrytande innovation som vänder upp och ner på vårt sätt leva och arbeta. För företag och organisationer kan det vara svårt att veta både hur man ska navigera och agera. Den spontana reaktionen är ofta att hålla igen och avvakta. Men är det verkligen rätt väg att gå? Finns det alternativa vägar och redan existerande resurser man kan nyttja för stå bättre rustad för framtiden?

Lyssna till och delta i diskussionen med några av Sveriges ledande experter på området. Webbinariumet leds av Camilla Ahlstedt, Microsoft och LMS365-expert från Storyals, tillsammans med en enfarenhetspanel  som delar med sig av hur de arbetar med ett digitaliserat lärande i sina respektive organisationer. Panelen består av Håkan Åknert, IT-arkitekt på Växjö kommun, Anna Fritzén, Verksamhetsutvecklare på Växjö kommun, Helena Wijk, Digital Adoption Specialist på Billerud och Bill Smith, IT / Digital Utveckling på Svensk Ridsport.

Panel

Agenda
  • Utmaningar  i en föränderlig tid
  • Erfarenheter direkt från verksamheten
  • Fördelar med digitaliserat lärande
  • Dold potential i Microsoft 365
  • Dra nytta av ny innovation och AI
  • Vad blir nästa steg? 

Anmäl dig kostnadsfritt redan idag!

 

Swedish EdTech branschrapport 2023 betonar just vikten av digital kompetensutveckling för både organisationer och företag och innehåller mycket intressant läsning.

Anmäl dig här!


Webbinariumet leds av

Camilla Ahlstedt © Storyals

Camilla Ahlstedt

Expert på Microsoft 365 & LMS365, Storyals

Camilla är en av Sveriges ledande experter på Microsoft 365 och LMS365 med lång erfarenhet av digital transformation och lärande. Hon vägleder organisationer i hur man implementerar moderna verktyg för att stärka samarbete, kommunikation och kompetensutveckling.

Get Storyals updates in your inbox!

Never miss any Storyals updates, blogs or events. Get them straight into your email - sign up today!

We would love to hear from you!