Events

Copilot, Teams telefoni och framtidens arbetsplats

Written by English | Dec 19, 2023 12:33:43 PM

Välkomna till detta frukostseminarium med några av Sveriges ledande experter inom Copilot, Teams telefoni och framtides arbetsplats. Lär dig mer om hur dessa kraftfulla AI-genererade verktyg revolutionerar och omformar vårt sätt att arbeta. Vilka möjligheter de erbjuder och hur de kan hjälpa oss både skapa, optimera och automatisera olika typer av arbetsuppgifter.

Hör Ulrika Hedlund från Storyals prata om vad som krävs för att ni som organisation ska kunna rulla ut och ställa om till en än mer digital arbetsplats. Vad behöver förberedas och finnas på plats, och vilket stöd behöver personalen för att kunna arbeta effektivt med dessa nya verktyg i sin arbetsvardag?

Microsoft Teams har över 300 miljoner aktiva användare världen över. Med Telia Operator Connect blir det nu möjligt att integera all er kommunikation genom att samla allt på en och samma plattform. Operator Connect ger er möjligheten att  hantera allt från samtal, chatt och video direkt i Teams. Lyssna till Daniel Pärlfjärd från Telia som berättar hur ni lyckas med telefoni i Teams, samt William Ridderström från Microsoft, som berättar om trenderna och synergierna företag får med Teams-telefoni både i Sverige och globalt.

 

Agenda
9.00 -9.30   Registrering & frukostmingel
9.30-10   Den moderna mobila arbetsplatsen
10.15 -10.45   Telefoni i Teams
11.00 -11.30   Copilot 

Vi har nu stängt anmälan till det här eventet. 
Mejla oss om du vill bli uppsatt på väntlistan.